VUČIĆ SE IZVINIO GRAĐANIMA: “To što sam rekao nije bilo tačno, ispao sam glup!”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima zbog netačne izjave da u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora navodeći da je bio umoran, da nije razmislio o verodostojnosti tog podatka i da nije imao loše namere.

Aleksandar Vučić
Beta

Vučić je na konferenciji za novinare posle sastanka sa potpredsednikom Indije Venkai Naiduom rekao da je taj podatak dobio od savetnika, ali da su u pitanju podaci uzeti sa nekog šaljivog sajta, a da je bio umoran i da nije razmislio te da je “ispao glup”.

– Želim da se izvinim građanima, ja sam sinoć na konferenciji za novinare govorio o nesrećama u građevisnkom sektoru koji se dešavaju svetu i rekao kako na svakih deset sekundi ginu perači prozora u Americi, a to je podatak uzet sa nekog šaljivog sajta. Nisu krivi moji savetnici, da sam malo razmislio i da nisam bio umoran shvatio bih odmah – rekao je Vučić i dodao da je normalno grešiti.

On je za svoj tim rekao da je najbolji i da želi da ih pohvali jer mu je uvek donosio pobede i da će to činitii u budućnosti.

– To što sam ja ispao glup i što je to bila glupost šta da radim, bez loše namere je bilo – istakao je Vučić.

On je juče povodom pogibije dvojice radnika na gradilištu “Beograda na vodi” rekao da u SAD na svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora.loading...