VUČIĆ U POSETI KUĆE GAVRILA PRINCIPA: “Srpski narod nikada neće zaboraviti njegovo junačko delo”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se tokom posete rodnoj kući Gavrila Principa u selu Obljaj kod Bosanskog Grahova upisao u knjigu sećanja i najavio da će Srbija uvek pomagati narod Grahova i tog kraja.

Beta

– Uveren sam da srpski narod nikada neće zaboraviti junačko delo Gavrila Principa – napisao je Vučić.

Vučića, koji je u posetu rodnoj kući Gavrila Principa stigao sa srpskim članom Oredsedništva BiH Miloradom Dodikom, generalnim sekretarom predsjednika Srbije Nikolom Selakovićem, ministrom finansija Srbije Sinišom Malim i potpredsednikom SNSD-a Nikolom Špirićem, u Obljaju je dočekao delegat iz srpskog naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Duško Radun.

Predsednik Srbije posetio je i tročlanu porodicu Princip, koja živi pored kuće Gavrila Principa, a darivao je i decu iz porodice Čeko iz sela Obljaj.

Dodik i Vučić prisustvovaće večeras u Drvaru centralnoj akademiji pod nazivom “Krajino moja” u pomen stradalim Srbima zapadnokrajiških opština 1995.

U objavi na Instagram nalogu “budućnostsrbijeav” navedeno je da je predsednik Vučić na tom mestu 1978. godine boravio sa bratom Andrejom.

Na Instagram nalogu su objavljena je i Vučićeva fotografije sa sinom Danilom.loading...