VUČIĆ UBACIO ĐOKOVIĆA U SVOJ PREDIZBORNI SPOT! Ovaj SNIMAK se non-stop vrti na Jutjubu (VIDEO)

Susret sa najboljim teniserom na svetu, Novakom Đokovićem, predsednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je za svoj promotivni, predizborni spot, koji je objavljen na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu.

printscreen

Jedan od najboljih tenisera svih vremena sastao se sa Vučićem u četvrtak, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni.

Tokom razgovora sa predsednikom Srbije, Đoković se zahvalio na pomoći i podršci države tokom boravka u Australiji, a upravo se taj deo njegovog obraćanja našao u predizbornom spotu na Vučićevom Jutjub kanalu.

“Doveli ste sebe u kompromitujuću poziciju na međunarodnom nivou, zbog toga sam izuzetno zahvalan i kao što rekoh, to se ne podrazumeva, to se ceni i poštuje. Kao čovek, građanin Srbije i sportista ću dugo to pamtiti. Moja veza sa Srbijom jača iz dana u dan, ono što me je zateklo u Australiji čini da će ta veza biti takva doveka i zaista iz srca hvala svima”, rekao je, između ostalog, Đoković na sastanku.

Pomenuti video se od juče prikazuje na Jutjubu kao sponozorisani sadržaj i predstavlja deo serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora.

Prijava zbog Novakovog PCR testa! TVRDE DA JE LAŽAN, oglasilo se i tužilaštvo u Beogradu