VUČIĆEV ROĐENDAN “PROSLAVLJEN” I NA TVITERU: Jedni ga porede sa Titom, drugi se krstili kad su VIDELI TORTU (FOTO+VIDEO)

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću juče je bio rođendan, a tom prilikom su mu kao nekada davno jednom drugom predsedniku, čestitala deca iz Gračanice, uz pesmu, tortu i čestitke. Vučić se na Instagramu pohvalio da mu je ovo najlepša čestitka, a snimak na kojem mališani pevaju predsedniku objavljen je i u dnevniku televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Instagram/buducnostsrbijeav

“Najlepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donela su mi deca sa Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u Gračanici i vole Srbiju beskrajno mnogo. Hvala im na divnoj pesmi i velikom srcu”, napisao je Vučić na svom Instagram profilu “budućnostsrbijeav”.

– Danas nam je poseban dan, kada se ostvario veliki san da ove godine čestitamo našem predsedniku srećan rođendan. U čast Vašeg rođendana želimo da vam otpevamo jednu pesmu – rekla je devojčica obučena u narodnu nošnju.

Dečiji hor sa pesmom “Mi smo deca neba” čestitao je predsedniku, a Vučić je osim pesme dobio i tortu.

Snimak dece koja pevaju rođendansku pesmu objavljen je i u nacionalnom dnevniku televizije Pink.

Snimak i čitav događaj izazvali su veliku pažnju na Tviteru, a naročito se komentarisala torta koju je predsednik dobio:

Mnoge je ovo podsetilo na Dan mladosti i rođendane koje je proslavljao predsednik SFRJ Tito.