VUČIĆEVA POSETA KRALJEVU: Na ulazu u grad osvanuli transparenti – evo šta poručuju građani (FOTO)

Lokalni front (LF) iz Kraljeva saopštio je da na svim kraljevačkim mostovima i po celom gradu od jutros stoje poruke najavljene posete Aleksandra Vučića u Kraljevu, u petak 31. marta.

Foto: screenshot/instagram.com/buducnostsrbijeav

„Stoji ono što zaista misle građani: „AoVde nisi dobrošao”, „Plaćaš da te vole“ i „Nepokoreni grad“, istakli su iz Lokalnog fronta.

Iz LF kažu da se sve drugo u zemlji se prodaje, pa i sama zemlja, da bi se ta podrška kupila.

„Njegova podrška u Kraljevo stiže kad i on – AVtobusima. Kupljena, ucenjena i nevesela, plaćena našim parama. Jasna nam je i svrha te predstave, ali mi govorimo ono što stvarni ljudi ovog grada misle, ne pristajući da budu publika koja aplaudira. Ovo je naš grad, ostaje nepokoren. I ne, nisi dobrodošao”, saopštili su iz Lokalnog fronta.

Inače, pre desetak dana pojavile su se “ulaznice” za Vučićev miting pod nazivom “Srbija sanja I snove ostvaruje”, a koji će se 31. marta održati u Hali sportova u Kraljevu.

Zanimljivo je da svaka ulaznica ima serijski broj. Kako smo saznali, svaka će se pojedinčano podeliti pod imenom i prezimenom, a na ulazu u Halu će morati da se pokaže, i onda evidentira serijski broj.

Fotografije pogledajte ovde.