“Želim građanima da poželim srećnu Novu godinu i da im kažem da neće biti laka za nas u političkom smislu, ali će biti bolja u ekonomskom smislu. Građani će znati šta je bolji životni standard i to će osetiti snažnije i po svom džepu i novčanicima”, rekao je Vučić za Studio B.

On je kazao da je posao aktuelne vlasti da se izbori za veće plate i penzije, što je moguće otvaranjem što većeg broja fabrika pa time i veće naplate poreza i doprinosa.

“Moja želja je da narod živi u miru. Naš je posao da to obezbedimo, da se borimo za svoju državu i zemlju i da ljudi žive bolje i da radimo više”, rekao je Vučić.

Poručio je da će uvek da sluša “narod”, ali ne i političare sa kojima ne želi da pravi “nikave dilove”.

On je tokom gostovanja uputio niz kritika na račun prethodne vlasti i opozicije optuživši ih da su “opljačkali zemlju”, a Dragana Đilasa da je opljačkao Beograd dok je bio gradonačlenik glavnog grada.

Govoreći o aktulenom gradonačelniku Zoranu Radojičiću on je rekao da je dobar i sposoban čovek, a za zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da je, kao i on – debeo i ružan, energičan i vredan.

“Vesić je vredan, energičan, gradonačelnik Radojičić je jedan dobar i sposoban čovek. Vesić ulaže mnogo truda, on je ovako kao ja debeljuškast, ružan, ali trči i radi. To je valjda za građane važno i ne koliko smo lepi, jer ti što su mnogo lepi i pametni na papiru videli smo kako su nam zemlju uništili, a mi što smo mnogo ružni i ne znam kakvi sve, sa nama zemlja ide mnogo bolje i tek će da ide”, rekao je Vučić.loading...