“VUČIĆU, SHVATI – TI SI NAJMRAČNIJA PROŠLOST”: Završen protest u Beogradu, učesnici za predsednika imali SAMO JEDNU PORUKU!

Beogradski protest protiv aktuelne vlasti "Jedan od pet miliona" završen je večeras ispred Doma Narodne skupštine porukom organizatora predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću: "Ti brojiš, mi odbrojavamo" i obaveštenjem gradjanima da će moći da potpišu "Sporazum sa narodom" u svim gradovima u kojima se održavaju protesti.

BETA

Sa razglasa su okupljeni pozvani da potpišu “Sporazum sa narodom”, koji se nalazi u brojnim kutijama postavljenim ispred parlamenta, navodeći da jedan primerak zadrže za sebe kako bi kontrolisali opoziciju kada se promeni aktuelna vlast.

Takodje je poručeno da se opozicija “Sporazumom sa narodom” obavezala na to da se “neki novi Vučić ne povampiri”, kao i da protesti širom Srbije predstavljaju budućnost, dok je “Vučićev cirkuski karavan prošlost”.

“Shvati Vučiću ti si najmračnija prošlost”, rečeno je s razglasa.

Deo učesnika beogradskog protesta protiv aktuelne vlasti ispunio je stepenište ispred Doma Narodne Skupštine gde su raširili velike transparente “Jedan od pet miliona” i “Počelo je” i upalili baklje.

Demonstranti su držali i srpske zastave.

Učesnici protesta prošetali su centralnim gradskim ulicama, a na zgradu Predsedništva zalepili su trake “Počelo je” i “Jedan od pet miliona”.

Gradjani su mogli da potpišu “Sporazum sa narodom”, koji su pred njima potpisali i govornici na skupu: advokat Božo Prelević, novinar Srdjan Škoro i predstavnik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manjolović.