Za ljubitelje priča o glamuru i svetskim zvezdama stiže knjiga Đavo pobeđuje na Vimbldonu

Novi hit roman spisateljice Lorin Vajsberger Đavo pobeđuje na Vimbldonu uskoro u prodaji! Kako su naveli Entertainment Weekly, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Bustle i mnogi drugi časopisi, pred nama je neodoljivo letnje štivo!

Promo Vulkan

Lorin Vajsberger, autorka bestselera Njujork tajmsa najpoznatija po hitu Đavo nosi Pradu, vraća se na književnu scenu s duhovitom pričom punom nezaboravnih likova i zabavnim pogledom na glamurozan svet tenisaŠarlot Čarli Silver je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je manjeviše njena uniforma od kada je izašla iz pelena. Još joj nije ni dvadeset, a već je velika nada svetskog tenisa.

Posle fantastičnog uspeha i ekranizacije knjige Đavo nosi Pradu, stiže nam podjednako dobar, zanimljiv i zabavan roman o najsjajnijim teniskim zvezdama i njihovom životu na terenu i van njega – Đavo pobeđuje na Vimbldonu. Osetite sav glamur i raskoš koje možete da zamislite, ali budite spremni na uzbuđenje i teške izbore stavljene pred naše likove.

Kad se Čarli tokom jednog meča na Vimbldonu ozbiljno povredi, svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da stvara šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh.

Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da osvaja mečeve i gospodari rang-listom već i dobija sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li je Čarli spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove?

Đavo pobeđuje na Vimbldonu zasigurno će biti vaša omiljena knjiga ovog leta i verujemo da je s nestrpljenjem očekujete. Uskoro ćete moći da je naručite putem sajta www.vulkani.rs ili kupite u omiljenoj Vulkan knjižari.