Za romantične duše i sve one koji veruju u pravu ljubav i drugu šansu

Od autorke bestselera Pazi šta želiš i Moj gospodin savršeni stigla je nova knjiga – Sledeće godine u ovo vreme.

Promo Vulkan

Kada pogleda za sobom, Nel Stivens ima utisak da njenom životu nedostaje malo ulepšavajućih filtera sa Instagrama. Njen san o srećnom kraju iz bajke raspršio se u hiljadu komadića: knjižara koju je vodila sa svojim verenikom u Kaliforniji je propala, verenik je bivši, ona je singl, bez dece, švorc, totalni promašaj! Nema veze! Zameniće sunčanu Kaliforniju oblačnim Londonom, a u isto ovo vreme sledeće godine, kolo sreće će se okrenuti, obećala je sebi.

Promeniće život iz korena, jednostavno će povući liniju i sve će biti potpuno drugačije. Ali mnogo toga se u međuvremenu promenilo. Svi njeni prijatelji, nekada singl i zabavni, sada su u braku i imaju decu, a zbog vrtoglavo visokih stanarina, prinuđena je da iznajmi sobu u kući potpuno nepoznate osobe. Sve u svemu, oseća se kao veliki gubitnik. Još gore, gubitnik u ranim četrdesetim.

Međutim, neobičan novi posao donosi joj i neočekivano prijateljstvo sa harizmatičnom udovicom Kriket, koja se bori sa sopstvenim problemima. Uz njenu pomoć, Nel će najzad uspeti da zaleči slomljeno srce i da skupi hrabrost da ponovo krene u potragu za srećom.

„Knjiga uz koju ćete se od srca smejati, bilo da imate 20, 40 ili 80 godina.“ – Heat Magazin

Ljubitelji romantičnih komedija mogu potražiti knjigu Sledeće godine u ovo vreme putem sajta vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.