ZAHVALNI PREMIJERU: Vučić je od jednog srpskog grada dobio NEVEROVATAN POKLON (FOTO)

Vucic
Beta

U znak zahvalnosti za dve fabrike otvorene uz državne subvencije, građani Vladičinog Hana odlučili su se za neobičnu zahvalnicu za premijera Aleksandra Vučića.

 

Kako prenosi portal Južne vesti, urađena je umetnička slika na kojoj su, uz dva nova pogona i most, naslikani i premijer Aleksandar Vučić i Sveta Petka.

Fabrika turske kompanije “Teklas automotiv”, gde će 400 radnika proizvoditi delove za auto-industriju, kao i pogon makedonskog “Smeltinga” gde će njih 13 praviti elektroopremu otvorene su na svečanosti kojoj je prisustvovao i premijer Aleksandar Vučić.

Kako prenosi portal “Južne vesti”, Vučić je rekao da će otvaranje radnih mesta “biti spas ne samo za Vladičin Han i za susednu Surdulicu, već i za Pčinjski okrug i celu Srbiju” i naveo da postoje planovi da “Teklas automotiv” zaposli još 800, a “Smelting” 200 radnika.

Organizatori svečanosti iz lokalne vlasti, koju predvodi SNS, potrudili su se oko svih detalja, prenose “Južne vesti”, a okupljenima se obratio i bivši predsednik opštine, poslanik Goran Mladenović, ali mu je Vučić “zamerio zbog političkog govora”.

Investitorima i predstavnicima iz vlade su organizatori uručili zahvalnice. Ipak, slika zasada nepoznatog autora, na kojoj su prikazani most koji je simbol ove opštine, premijer Vučić, Sveta Petka i fabričke hale “Teklas automotiv”, ostala je na improvizovanoj bini – još u celofanu.

 

Foto: Južne vesti