ZAPANJILI SU CEO SVET: Telohranitelji koji trče oko limuzine Kim Džong Una maltene NE POSTOJE!

kim džong un
YouTube Printscreen

Svet je bio zapanjen njihovim tračkaranjem oko limuzine, a sada i time kako se biraju!

 

Istorijski susret severnokorejskog vođe Kim Džong Una i južnokorejskog predsednika Mun Džae Ina ostaće zapamćen dugo vremena, a jedna od najupečatljivijih stvari na susretu bili su definitivno Kimovi telohranitelji koji se ni sekunde nisu odvajali od njega pa su tako trčeći uz njegovu limuzinu postali instant hit na društvenim mrežama i portalima.

Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste ko su ljudi koji svog vođu čuvaju po svaku cenu i kako se biraju.

Ženskom oku nije promakla činjenica da su jako dobro obučeni i zgodni, ali Kimovi telohranitelji biraju se po fizičkim sposobnostima i borilačkim i vojnim veštinama. Deo su Vrhovne garde koja štiti vladajuću porodicu Severne Koreje, a pronalaze ih u srednjim školama.

“ŽALOSNO JE TO GLEDATI”: Da li je nova odluka Kim Džong Una KORAK KA POMIRENJU?

Kandidati za regrutovanje ne smeju da imaju nikakve ožiljke na licu i moraju imati proporcionalno građeno telo, a proverava im se porodična istorija kao i partijska odanost. Ako ih izaberu, mladići dobijaju identifikacioni broj, ostali lični podaci im se brišu te im se zabranjuje bilo kakav daljnji kontakt sa porodicom.

U kampovima za obuku provode dve godine, gde marširaju 25 kilometara, treniraju tekvondo, stražare i uče taktike potrebne za vreme posebnih operacija.

 
Li Jang Guk bio je telohranitelj Kim Džong Ila punih deset godina, a za Si-en-en je ispričao kako treninzi i kampovi uključuju i ideološko ”ispiranje mozga”.

Mene su učili da je Kim Džong Il bog i da je jedini razlog zbog koje sam rođen taj da štitim Dragog vođu – ispričao je Li dodajući kako smatra da je Kim Džong Un još gori od njegovog oca.loading...