ZATRUDNELA SA NEZNANCEM: Kada joj se rodila ćerka, pronašla je čoveka koji je DONIRAO SPERMU! (VIDEO)

Amina Hart
Printscreen

Život se poigrao sa njom na najtužnije načine, ali njena priča ima srećan kraj.

 

Sve je delovalo kao da se ceo svet urotio protiv Amine Hart. Njen sin Marlon preminuo je sa svega 4 meseca, a dugi sin Luis kada je imao 14 meseci. Tek nakon smrti drugog deteta ustanovljeno je da Amina nosi redak genetski poremećaj. Sinovi su imali različite očeve, a Amina je bila uzrok njihove smrti. Nijedna veza nije preživela gubitak deteta.

Ne mogu to ni da opišem rečima. Imala sam dve veze i dvoje dece, ali tek posle smrti drugog ustanovljeno je da imam taj genetski poremećaj – ispričala je Amina za Dejli mejl.

 

Kada je napunila 42 godine Amina je bila sama i bez dece. Kako je sebe uvek zamišljala kao majku, odlučila je da donese tešku odluku. Znajući da su šanse 1:4 da se dete rodi sa istim problemom i da premine, morala je da “izvaga” da li je spremna za novu trudnoću.

Trebalo mi je dosta vremena da donesem odluku, uzimajući sve u obzir: svoje godine, društveni status i činjenicu da nosim genetski poremećaj. Morala sam da shvatim da nemam velike izglede za uspeh – priča Amina kako je odlučila da nađe donora sperme.

Izabrala je čoveka koji se zove Skot Andersen. I 2011. godine rodila je zdravu devojčicu Lejlu. Dve godine kasnije majka je ubedila da treba da upozna Skota, koji je u formularu napisao da bi voleo da upozna majku i dete jednog dana.

Skot, Lejla i Amina uskoro su razvili jaku vezu. Amina je često vodila devojčicu da vidi oca. Uskoro, njih dvoje su počeli da se zabavljaju.

Zaljubili smo se. Bilo je to neverovatno iskustvo. I sada smo venčani – ispoveda se srećna majka i supruga.loading...