ZATVOR MANIJAKU IZ NEGOTINA: Silovao devojku uz pretnju signalnim pištoljem, pa se na suđenju SRAMNO BRANIO

Niški Apelacioni sud potvrdio je presudu negotinskog Višeg suda kojom je Dimitrije Š. (64) osuđen na kaznu zatvora od pet godina i osam meseci zatvora, zbog toga što je u septembru 2018. godine dva puta silovao S. V. (27) iz okoline Jagodine i to uz pretnju signalnim pištoljem.

hapšenje
Pixabay.com

Dimitrije Š. i njegova supruga, koji su radili u inostranstvu, upoznali su S. V. i pozvali je da im bude gošća u njihovoj kući kod Negotina, na šta je ona i pristala. Međutim, u toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u susednu zemlju, gde je radila.

Muž je ostao sam sa devojkom, a nedugo zatim upao joj je u sobu i obljubio je uz pretnju signalnim pištoljem. Nakon toga ju je zaključao, da bi je ujutru, navodno, ponovo silovao. Posle toga je devojku, uz pretnju da nikome ništa ne priča, pustio. Međutim, ona ga je prijavila policiji.

Dimitrije Š. je priznao da je imao odnos sa S. V, ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na to. I devojka i on su tražili da idu na poligraf, ali je okrivljeni u međuvremenu od toga odustao, prenosi “Blic”.

Kada je suđenje počelo, on je na ročišta počeo da dolazi sa štakama. Branio se rečima da nije sposoban ni da hoda bez pomagala, a kamoli da ima odnos sa 40 godina mlađom ženom.