ZAUVEK ZAJEDNO! Svi Beograđani danas ZASTAJU PRED PRIZOROM nedaleko od zgrade u kojoj su živeli MILENA I DRAGAN (FOTO)

U blizni stana u kom su živeli Dragan Nikolić i Milena Dravić prolaznici su setno prolazili pored murala na kom je naš poznati glumac. Sada je na taj isti mural dodata ljubav njegovog života.

Dragan i Milena
Printscreen

Na jednom zidu u Nevesinjskoj ulici u Beogradu Dragan i Milena su ponovo zajedno zahvaljujući umetniku Milanu Milosavljeviću.

BRAVO ČUBURCI! Komšije i prijatelji na predivan način obeležili ZGRADU U KOJOJ SU ŽIVELI MILENA I DRAGAN (FOTO)

Milena Dravić preminula je 14. oktobra 2018. u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a dve godine pre toga ostala je bez supruga Dragana.

Posle njegove smrti, u jednom intervjuu Milena je rekla da im je posao oduzimao mnogo vremena: “Onog koje je trebalo da provedemo zajedno. Trebalo je više da budem s njim. Mnogo smo radili, nekad išli iz filma u filma, ali smo u najtežim trenucima bili upućeni jedno na drugo”.

NAJVEĆE “BLAGO” DRAGANA NIKOLIĆA: Evo šta je Milena Dravić POKLONILA Radetu Šerbedžiji nakon Gagine smrti (FOTO+VIDEO)

– Upoznali smo se na snimanju filma “Horoskop”. Ona je tad već bila popularna, a meni je to bio, čini mi se, treći ili četvrti film. Tad sam prvi put vidio Milenu Dravić uživo. Bilo nas je petorica momaka koji su igrali velike uloge, a ona je igrala jedinu žensku ulogu u filmu. Na snimanju smo se sprijateljili. Bilo je to jedno veliko druženje, a kasnije se rodila ljubav – ispričao je jednom prilikom Gaga Nikolić.

Te 1969. godine Milena je na Gagu ostavila najjači utisak zbog prirodnog stava i neposrednosti, a dve godine kasnije su rešili da se venčaju.