Kako javlja RTS u svom Jutarnjem programu, danas popodne i u večernjim satima očekuje se pojačan saobraćaj na putevima Srbije zbog završetka praznika i školskog raspusta.

Na putevima Srbije saobraćaj je slabijeg intenziteta, ali se veći promet očekuje tokom dana zbog završetka produženog prazničnog vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Moguća su i nešto duža zadržavanja od uobičajenih na frekventnim naplatnim rampama i na graničnim prelazima.

Danas do 17.00, na delu autoputa kod petlje Umčari, najavljeni su radovi u oba smera, a za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane preticajne ili saobraćajne trake.

Izmenjen režim saobraćaja zbog radova važi na i delu na delu autoputa u zoni Novog Sada, od petlje Temerin do petlje Zrenjanin.

Kao i svaki put tokom praznika, veliki broj ljudi otputuje, pa je to bio slučaj i ovog prazničnog vikenda u februaru. Iz tog razluga, u popodnevnim satima očekuje se pojačan saobraćaj na svim putevima Srbije, a naročito na naplatnim rampama, stajalištima i prilazu gradovima.

Apeluje se na sve vozače da pažljivo voze, prave pauze i poštuju saobraćajne propise.loading...