Zbog beogradske slave ‘Spasovdan’ u četvrtak IZMENA SAOBRAĆAJA

Zeleni venac
Dnevno.rs/Petar Marković

Tokom litije, koja se održava u čast gradske slave Vaznesenja Hristovog, u četvrtak, 9. juna, na snazi će biti posebna organizacija saobraćaja, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Od 11 do 14 časova, za vreme prolaska litije, zatvaraće se za saobraćaj deonice litije i kako litija bude prolazila tako će se saobraćajnice na trasi otvarati za saobraćaj. Trasa litije je: Ulica admirala Geprata (početak litije ispred Crkve Svetog Vaznesenja), Ulica kneza Miloša (od Ulice admirala Geprata do Ulice kralja Milana), Ulica kralja Milana, Terazije (zaustavljanje 5–10 minuta ispred hotela Moskva), Ulica kneza Mihaila, Pariska ulica (zaustavljanje ispred Saborne crkve), Ulica kneza Sime Markovića, Ulica Pop Lukina, Brankova, Ulica kraljice Natalije (od Zelenog venca do Dobrinjske) i Dobrinjska.

Tog dana, od 10 do 15 časova biće uklonjeni svi privremeni montažni objekti (pokretni prodajni objekati i bašte otvorenog tipa) koji ometaju trasu litije.

Iz Sekretarijata za saobraćaj mole sugrađane da od 10 do 14 sati, zbog održavanja litije, ne parkiraju svoja vozila u Ulici admirala Geprata (na potezu od Dobrinjske do Ulice kneza Miloša), u Dobrinjskoj (na potezu od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata), na taksi stajalištu na Terazijama.