ZBOG FALSIFIKOVANOG SERTIFIKATA POBIO PORODICU: Detalji bizarnog zločina koji je šokirao planetu

Nemačka policija u gradu Kotbus u subotu je pronašla beživotna tela petočlane porodice sa prostrelnim ranama, a neverovatan motiv na koji sada sumnjaju potresao je celu zemlju.

policija
Pixabay.com

Vlasti veruju da je otac ubio svoju ženu (40), troje dece (od 4,8 i 10 godina) i sebe (40), jer se plašio da će mu socijalna služba oduzeti decu, budući da je uhvaćen kako falsifikuje potvrdu o vakcinaciji protiv korona virusa za svoju suprugu, piše “Dojče vele”.

Mogući motiv smrti petočlane porodice šokirao je kako policajce, tako i ceo grad, a okružni tužioci veruju da je 40-godišnji otac ubio svoju porodicu, a potom počinio samoubistvo.

Prilikom pretresa stana, policajci su pronašli belešku za koju se veruje da ju je napisao otac i u pismu je objasnio da je falsifikovao potvrdu o vakcinaciji koju je njegova supruga odnela svom poslodavcu.

Poslodavac je, kako je napisao, otkrio prevaru i zapretio tužbom, a par je ostao u strahu od hapšenja i oduzimanja dece.

Svih pet članova porodice pronađeno je sa prostrelnim ranama, saopštile su vlasti, a u kući je pronađeno vatreno oružje za koje ni majka ni otac nisu imali dozvolu.