ZBOG GLUPOSTI: Trenutak nepažnje izazvao strašan POŽAR – vatra progutala DVA STANA (VIDEO)

Veliki požar oko 13.30 sati izbio je u stanu na 13. spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

instagram/nsuzivo.rs

Prema prvim i nezvaničnim informacijama do požara u stanu u soliteru na 13. spratu u Novom Sadu došlo je nakon što je varnica novogodišnje prskalice zahvatila zavesu. Vatra se ubrzo munjevito proširila na čitav stan!

Veliki požar oko 13.30 sati izbio je u stanu na 13. spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

Vatra se iz stana proširila i na stan iznad, ali je požar, nakon više od sat vremena borbe sa vatrenom stihijom, lokalizovan.

U stanu u kome je izbio požar nalazila se jedna devojka (25). Ona je srećom uspela da pobegne iz stana, ali je zbog velikog izlaganja dimu sada nalazi u bolnici na pregledima.

View this post on Instagram

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Kako saznaju mediji stanari su evakuisani na vreme i u požaru, srećom, nije bilo povređenih.

Devojka prevezena u bolnicu

U novosadskom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć kažu da je njihova ekipa izašla na teren u 14.05 zbog dojave građana o požaru, te da je na licu mesta pružila pomoć jednoj ženskoj osobi staroj 25 godina koja je zbog izloženosti dimu preventivno prevezena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici radi dalje dijagnostike.

Prva pomoć pružena je i jednom muškarcu starom 35 godina za koga su lekari nakon inhalatorne intervencije utvrdili da nema potrebe za hospitalizacijom i daljom dijagnostikom.