Nova kandidatkinja za mesto na čelu ministarstva odbrane u Hrvatskoj je uzdanica HDZ-a Josipa Rimac.

 

– Nakon ostavke Mije Crnoje, smatramo da Josipa Rimac ima sve potrebne reference da bude nova ministarka odbrane. To je naša želja i cilj, i nadamo se da će naša stranačka koleginica dobiti mesto u Vladi Tihomira Oreškovića – kazao jeNediljko Dujić, predsednik Županijske organizacije HDZ-a.

– Vreme je da Šibensko-kninska županija dobije svog čoveka, odnosno ženu, u novoj Vladi RH, a nakon što nije prošao naš prijedlog da Goran Pauk bude ministar turizma. Mi smo i pre sastavljanja Vlade vrhu stranke predložili Josipu Rimac za jednu od ministarskih funkcija jer je smatramo kvalitetnim kadrom. U situaciji kad je obustavljena DORH-ova istraga protiv Josipe, više nema prepreka da i ona bude deo tima premijera Oreškovića – dodao je Nediljko Dujić.

Josipa Rimac, direktorka predizborne kampanje HDZ-a, svojevremeno punila je novinske stupce i iznenadila javnost svojim poznavanjem muzičkog opusa Lepe Brene, pevačkog i plesnog umeća na turbo – folk podlogu.

U jednom snimku, koji se nalazi i na Jutjubu, vidi se kako se nakon pobede HDZ-a na lokalnim izborima, Rimac opustila dok joj je kafanska pevačica posvetila svu pažnju i njoj u čast izvodila kafanske hitove. loading...