Nikada je nisam video lepšu nego na ovoj fotografiji. Neverovatna žena, napisao je suprug policajke Mišel.

 

Kada su komšije pozvale policiju nakon što su oko 9 sati uveče čuli neprestani dečiji plač iz jedne kuće u Alabami, policajka Mišel Barton nije ni slutila kakav će prizor da zatekne.

Otac četvoro dece, 30-godišnji zavisnik pronađen je mrtav na kuhinjskom podu. Nedaleko od njega, na kauču je ležala žena (35) bez svesti, očigledno predozirana kao i njen suprug. Hitna pomoć ju je odmah prebacila u bolnicu gde su se lekari borili za uspostavljanje njenih normalnih vitalnih funkacija.

Četvoro mališana, uzrasta 7, 3, 2 godine kao i jednomesečna beba, čiji plač je bio okidač za otkrivanje ovog stravičnog događaja, prebačeni su u policijsku stanicu. Policajka Mišel je sa ovom nesrećnom decom ostala 7 sati, dok im socijalni radnici nisu našli starateljsku porodicu.

Majka je i dalje u kritičnom stanju, a ovaj humani čin brige o njenim mališanima je na Fejsbuku objavio Mišelin suprug Brajan, nakon čega je njegov status postao viralan:

“Sinoć mi je supruga Mišel Barton javila da će kasniti sa posla, jer je dobila poziv u vezi sa predoziranim roditeljima četvoro dece. Mišel je rekla da je otac preminuo i da je majka u kritičnom stanju. Ostatak večeri provela je brinući o deci. Kući je stigla u 4 ujutro. Nikada je nisam video lepšu nego na ovoj fotografiji. Neverovatna žena.”loading...