Ekipa lekarske pomoći je jutros do 8 časova intervenisala 100 puta, od čega je 24 bilo na javnom mestu.

 

U sudaru automobila i kombija na autoputu kod petlje Bežanijska kosa u Beogradu jedna osoba je poginula, a šest je povređeno, izjavila je jutros portparolka Hitne pomći Nada Macura.

Nesreću je izazvao vozač automobila, koji je u blizini Geneks kule na autoputu vozio u kontra smeru, odnosno ka Šidu, u traci koja vodi ka centru Beograda, te direktno udario u drugi automobil, prenosi N1.

Vozač koji je oko 600 metara vozio u kontra pravcu je i poginuo, a vozač i petoro putnika u drugom automobilu su povređeni. Ekipe hitne pomoci povređene su prevezli u Urgentni centar, a saobraćajna policija je obavila uviđaj.

Macura je agenciji Beta rekla da je u nezgodi koja se desila oko 23.50, muškarac star 60 godina preminuo u Urgentnom centru, dok su teže višestruke povrede zadobila tri muškarca starosti 38, 31 i 28 godina i žena stara 30 godina.

Lakše povrede zadobile su dve ženske osobe od 27 i 26 godina i svi su voženi u Urgentni centar.

IZGOREO ZVEZDIN AUTOBUS! Na Autokomandi izbio haos, IGRAČI ISKAKALI iz zapaljene buktinje (FOTO+VIDEO)

Oko 23.45 u Resavskoj ulici motorciklista (35) zadobio je lakše povrede, dok je oko 22.00 na Slaviji lakše povređen pešak (49), i oni su voženi u Urgentni centar.

U Ulici Starine Novaka oko 20.50 lakše je povređen muškarac (28), dok je oko 19.30 na raskrsnici Ljutice Bogdana i Bulevara Mira lakše povređen 36-godišnjak.

Ekipa lekarske pomoći je jutros do 8 časova intervenisala 100 puta, od čega je 24 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara tražili su asmatičari, dok je bilo i onih u alkoholisanom stanju.loading...