Ponadali smo se da će nam proleće doći ranije, ali nadi je, izgleda, došao kraj...

 

U Srbiji oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom, a uslova za susnežicu i sneg biće i u nižim predelima na jugu Srbije. Više padavina očekuje se posle podne i uveče. Na severozapadu će biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo. Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperaturaod 0 do 5°C, maksimalna dnevna od 4 do 10°C.

U Beogradu pretežno oblačno i hladno za ovo doba godine, a biće uslova i za slabu kišu, uglavnom posle podne i uveče. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 8°C.

Narednih dana biće promenljivo oblačno, na severu suvo, a u ostalim predelima tek ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i slabim snegom. U noći između srede i četvrtka na severu se očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. U četvrtak se očekuje razvedravanje.

Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 7 do 13°C, dok će sredinom sedmice biti malo toplije, maksimalna temperatura do 15°C.