ZIMA NA PAUZI: Danas i do 17 STEPENI, a evo kada nam se vraćaju OBLACI I SNEG

Ujutru se padavine očekuju još samo na jugoistoku. Dan će biti sunčan i još topliji. Ujutru temperatura od nule do 6 stepeni, najviša do 17 stepeni koliko će biti na zapadu Srbije.

Pixabay.com

Pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom u većini mesta iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine.

Samo će na jugu i jugoistoku ujutru biti oblačno mestimično sa kišom, ponegde i susnežicom i snegom, pre podne uz postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, jugozapadni i zapadni.

Najniža temperatura od 0 do 6 , a najviša od 9 na jugoistoku do 17 stepeni na zapadu zemlje.

Zahlađenje, oblaci i kiša od sutra, na planinama sneg

Sutra oblačno s kišom, na planinama sa snegom i hladnije- posebno na severu i zapadu zemlje. Krajem dana i tokom noći u nižim predelima severne i zapadne Srbije, sa padom temperature, kiša će ponegde preći u susnežicu i sneg, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno jak, južnih smerova, na severu severoistočni. Najniža temperatura od -1 do 7 , najviša od 2 na severu Vojvodine do 12 stepeni u centralnoj i južnoj Srbiji.

U ponedeljak oblačno s kišom, na planinama sa snegom i hladnije. U nižim predelima severne i zapadne Srbije kiša će ponegde kratkotrajno prelaziti u susnežicu i sneg, a lokalno je moguća i kiša koja će se lediti pri tlu.

Vetar slab i umeren južnih smerova. Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša od 3 na severu do 11 stepeni na jugoistoku zemlje.loading...