ZIMSKA BAJKA POČINJE U KNEZ MIHAILOVOJ: Bogat novogodišnji program u samom srcu Beograda

Novogodišnja rasveta
Beoinfo

Kao i sve svetske metropole i Beograd je u susret najradosnijim praznicima spremio bogat novogodišnji program, a naravno, sve počinje u samom srcu grada, knez Mihailovoj ulici.

 

Sredinom decembra meseca, ispred Rajićeva Shopping Centra zaživeće čarobni novogodišnji market, sa svečano ukrašenim kućicama koje će svojim sadržajem privlačiti posetioce i dati mu praznični šarm koji ima cela Knez Mihailova ulica tokom zimskih meseci. Božićni market trajaće do 10. januara 2018. godine.

Program će se nastaviti kako i dolikuje Novoj godini – svečano, paljenjem sijalica na novogodišnjoj jelci, uz učešće “Marry gospel hora”, jedinog gospel hora u Srbiji, koje je zakazano za 15. decembar.

Svi kreativci i oni koji se tako osećaju, moći će da rasplamsaju maštu na novogodišnjoj radionici izrade ukrasa koja će se održati 17. decembra, a kroz magični svet ukrasa vodiće ih naša poznata voditeljka Danijela Buzurović.  

Čuveni hitovi “Lexington” benda oriće se Knez Mihailovom ulicom 22. decembra od 20.00h, u samom finišu novogodišnje euforije, na koncertu koji će biti održan na pjaceti ispred Rajićeva Shopping Centra.  

Kako se zna ko se najviše raduje praznicima, bogat program pripremljen je i za one najmlađe. U subotu 23. decembra od 18.00h na 3. spratu centra, održaće se uzbudljiva novogodišnja predstava “Novogodišnja zavrzlama”, koju će predvoditi naši poznati glumci, praćeni mađioničarem, baletskim sastavom i naravno – Deda Mrazom.

Deda Mraz će se sa najmlađim posetiocima družiti od 22. do 30. decembra, a podršku će mu pružati Bojana Ordinačev u ulozi Snežne kraljice koja će upotpuniti novogodišnju atmosferu u Rajićeva Shopping Centru.

Nova godina je vreme da pomislimo i na one kojima novogodišnji paketić predstavlja pažnju i ljubav koja im nedostaje. Ove godine, Rajićeva Shopping Centar obradovaće decu koja nikada nisu dobija svoj paketić. Tokom akcije “Moj prvi paketić”, koja se sprovodi sa organizacijom “Prijatelji dece Srbije”, preko 50 mališana prvi put će otvoriti svoj šareni, šuškavi paketić podrške.

Zimska bajka počinje! Budite i Vi deo nje!