ŽIVOT JE LEP: Majka PETORO dece usvojila je TROJE pošto su ostali siročići, a onda se SVE PROMENILO! (VIDEO)

Desetočlana porodica
Printscreen

Život zaista piše romane i lepo je videti da se i u stvarnom svetu dobro dobrim vraća.

 

Majka petoro dece i radnica u jednom kazinu u Las Vegasu, Tiša, odrasla je u domu za siročad. Zato i zna koliko težak ume da bude život bez roditelja.

Komšinica Odri, sa kojom Tiša nije imala neki posebno blizak odnos, zamolila ju je da njeno troje dece prenoće kod Tiše jer je Odri morala da ide u bolnicu na ispitivanja. Tiša je pristala na to, iako je kuća u kojoj je osmoro dece prilično gužvovito mesto.

A onda je Odri dobila rezultate. Bila je u drugom stadijumu kancera jednjaka i želuca. Tiša i njen suprug Kevin tada su se složili da postanu zakonski staratelji Odrine dece. Nije prošlo mnogo vremena, a Odri je preminula.

Za desetočlanu porodicu svaki novi dan bio je nova borba. Sve dok nisu doživeli iznenađenje.

Američka televizija Fox5 ima emisiju “Surprise Squad” koja najviše liči na naš šou-program “Sve za ljubav”. Oni su došli kod Tiše i Kevina, izbacili ih iz kuće i potpuno je preuredili kako bi sva deca mogla da imaju normalne sobe.

Uz to, najstarijem Tišinom sinu poklonili su 1.500 dolara da bi mogao da ostvari svoj san i da se osamostali, a porodica je dobila i godinu dana besplatne kupovine u lokalnom hipermarketu.

Pogledajte dirljivi video o ovoj porodici OVDE.