ZLATNI DANI: Čeka nas JAKO TOPLO VREME, ali onda stiže VELIKO ZAHLAĐENJE

U Srbiji u četvrtak jutro vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, a u delovima zapadne, južne, centralne i istočne Srbije ponegde i uz slab mraz, naročito pri tlu.

Vreme Oblacno
Dnevno.rs

Tokom dana sunčano i još toplije u odnosu na prethodne dane. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -2 do 6°C, u kotlinama južne i zapadne Srbije i do -4°C, a maksimalna dnevna biće od 18 do 23°C, javlja Weather2Umbrella.

U Beogradu u četvrtak nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna biće 22°C.

U Srbiji u petak sunano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 20 do 25°C. Za vikend pretežno sunčano i dalje toplo, ali se očekuje nešto više oblačnosti i biće tek malo svežije u odnosu na petak. Maksimalna temperatura od 18 do 23°C.

U ponedeljak veoma toplo, maksimalna temperatura biće od 22 do 26°C. Pre podne sunčano. Posle podne sa severozapada naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. U utorak osetno hladnije, temperatura u padu i za preko 10 stepeni.

U Beogradu narednih dana sunčano i veoma toplo. U petak maksimalna temperatura do 23°C, a za vikend do 22°C. U ponedeljak će biti najtoplije, maksimalna temperatura i do 25°C. Pre podne biće sunčano. Posle podne naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. U utorak osetno hladnije, temperatura u padu i za oko 10 stepeni.