ZLIČIN KAKAV SE NE PAMTI: Policajci i lekari traumatizovani, DECA ležala mrtva (VIDEO)

Nemački mediji objavljuju danas detalje užasne vesti o petoro dece koji su nađeni mrtvi u jednom stanu. za sada se sumnja da ih je sve ubila njihova majka.

Printscreen

Kako prenosi hrvatski portal Index.hr, nemačka policija za sada sumnja da je 27-godišnja majka otrovala svoje petoro dece, od ukupno šestoro, pre nego što je pokušala da sebi oduzme život bacanjem pod voz.

Ona se bacila pod šine voza u Dizeldorfu, nešto više od 30 km od stana u kom je otrovala svoju decu tabletama.

Kako navode nemački mediji, otrovana deca su tri devojčice od kojih jedna ima jednu ipo godinu, druga dve i treća tri godine, zatim dva dečaka, starosti od šest i osam godina.

Šesto i najstarije dete, jedanaestogodišnji sin, je živ i na sigurnom i čuvaju ga rođaci. Lokalni mediji javljaju da je majka njega povela kod bake, ali da je u jednom trenutku izašla na stanici u Dizeldorfu gde se i bacila pod voz.

Policija je saopštila da ih je alarmirala upravo baka kod koje je išlo jedino preživelo dete. Mediji naovde i da je celokupna ekipa policije, kao i Hitne službe bila traumatizovana scenom na koju je naišla u stanu u Solingenu, gde su nađena deca.

Svi pokušaji reanimacije dece nisu uspeli.