ZLOČIN U NOVOM SADU: Na smrt IZBODENA STARIJA ŽENA, lekari i policija je pronašli u porodičnoj kući

D. P. (62) pronađena je mrtva u porodičnoj kući u Ulici Branka Radičevića broj 13 u novosadskom naselju Salajka a kako nezvanično saznaje ''Blic'' za njenu smrt osumnjičen je njen suprug J.P. star oko 50 godina.

Nož
Pixabay.com

Kako je za ”Blic” izjavila portparolka novosadske Hitne pomoći dr Mirjana Bursać, njihova ekipa intervenisala je na poziv policije oko 20 časova i pet minuta ali su na žalost lekari samo mogli da konstatuju smrt nesrećne žene.

Zločin se dogodio u porodičnoj kući gde bračni par živi, a kako nezvanično saznajemo nesrećna žena je usmrćena sa više uboda nožem i pronađena je u sobi u lokvi krvi.

Policija, forenzičari i zamenik Višeg javnog tužioca su bili na licu mesta i obavili uviđaj, a telo nesrećne žene prebačeno je u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine na obdukciju.

Razlog porodične tragedije još nije poznat, a osumnjičeni suprug je kako nezvanično saznaje “Blic” komšijama rekao da pozovu policiju. On je uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju suprugu, saopštila je danas policija.