ŽMURKE U SKUPŠTINI: Poslanik opozicije se SAKRIO ISPOD KLUPE, pa iskočio pred Orlića (VIDEO)

Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici - jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč.

Printscreen

„Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, izgovorio je predsednik parlamenta Vladimir Orlić posle čega je iz skupštinske klupe iskočio poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

„E, tako sam vas čekao. Tu sam vas čekao. Ja moram da se sakrijem ispod klupe, pa da mislite da nisam u sali, pa da onda date reč. Pa, gosn Simo što pravite cirkus od Skupštine? Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću. Ja čučnem ispod klupe, sakrijem se. Moramo, građani Srbije, da se krijemo po sali od ovog čoveka da bi dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema! I kažete – imate sva prava, sva prava imamo kad igramo žmurke sa njim“, rekao je Milivojević.

Poslanik DS je na ovaj način reagovao zbog situacije koja se ranije desila u skupštinskoj sali, kada je predsedavajući Orlić dao reč opozicionom poslaniku Borislavu Novakoviću tek pošto je ovaj napustio salu i tako je bio uskraćen da govori.

PODNEO OSTAVKU! Usred rasprave o Kosovu POSLANIK GLEDAO PORNIĆE, sada se oglasio i rekao SAMO OVO (VIDEO)