Znamo odgovor na PITANJE OD MILION DOLARA! Evo šta kaže prognoza – kada će Srbiju ponovo OGREJATI SUNCE

U Srbiji u četvrtak pretežno oblačno i veoma sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 20°C, maksimalna dnevna od 18°C na istoku do 26°C na severu Vojvodine.

Oblačno
Beta

U Beogradu u četvrtak pretežno oblačno i veoma sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 22°C. 

U Srbiji u petak toplije. Očekuje se smena sunčanih i oblačnih intervala, a ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, naročito na severoistoku Srbije. Maksimalna temperatura od 23 do 29°C.

U subotu sunčano i toplo, maksimalna temperatura od 29 do 32°C. U nedelju sunčano i veoma toplo. Sredinom dana u severnim i zapadnim, a posle podne i uveče i ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje i nepogode.

Maksimalna temperatura od 29°C na severozapadu do 35°C na jugoistoku Srbije, krajem dana u padu. U ponedeljak oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.  loading...