Izgledom kakvim ih zamišljamo – izraženih vena, crvenih očiju, krvavih ruku, sporog kretanja, sa iscepanom odećom hteli su da poruče ono najvažnije – film “Poslednji Srbin u Hrvatskoj” kreće u bioskope od 7. marta.

Promo

Film reditelja i scenariste Predraga Ličine “Poslednji Srbin u Hrvatskoj” premijerno je prikazan na ovogodišnjem FEST-u čijoj su se publici poklonili glumci Dado Ćosić, Tihana Lazović, Sergej Trifunović, Severina i drugi, dok je poseban aplauz dobila glumica Hristina Popović, koja tumači lik Hrvojke Horvat.

Promo

Hrvojka je filmska heroina kojom je opsednut zagrebački bonvivan Mićo, čija je svakodnevica ispunjena zabavnim sadržajima, odlascima u salone za masažu, restorane i bioskope. Zombi-epidemija koja se proširila Hrvatskom zateći će ga potpuno nespremnog.

Voda, koja je u vremenima velikih socijalnih razlika jedina dragocenost postala je meta moćnika koja je spremna da ubaci tzv. zombi-virus u nju. Jedini cilj preostalih, neugriženih, je preživeti!

Za uverljiv izgled zombija koji su šetali Beogradom zaslužan majstor za specijalne filmske efekte Miroslav Lakobrija, koji je pripremao i glumačku ekipu tokom snimanju filma.loading...