“ZOVITE HITNU POMOĆ!” Napali članove grupe Pokreta ujedinjenih fantoma (VIDEO)

Članovi Pokreta ujedinjenih fantoma PUF, Milan Pernat i Miljan Čičić napadnuti su danas, kada su zajedno sa građanskim aktivistima iz Zrenjanina, pokušali da blokiraju polazak autobusa na skup vladajuće Srpske napredne stranke koji se održava u Beogradu.

Printscreen Facebook/PUF

Jedan od članova PUF-a sve vreme je bio uključen i svoje pratioce putem lajva koji je emitovan na njihovoj Fejsbuk stranici obaveštavao o situaciji, kada ih je u jednom trenutku napao jedan od članova SNS-a.

Naime, nakon toga još nekolicina simpatizera SNS-a, nasrnuo je na aktiviste koji su držali transparent „Dosta smo pili laži, vreme je da popijete robiju“, pokušavajući da ih nasilno skloni sa ulice kako bi autobusi nesmetano krenuli put Beograda.

Jedan aktivista je čak i oboren na pod, zbog čega je, kako se čuje na snimku, morala da reaguje i Hitna pomoć.

Video napada pogledajte u nastavku teksta od 23:30 minuta:

„Ovim performansom ukazujemo i na mobing radnika koji su uslovljeni različitim vrstama pritisaka i ucena da moraju da idu na Vučićev miting“, rekao je Miljan Čičić i dodao da je Zrenjanin za 10 godina naprednjačke vlasti postao deponija najprljavije industrije, dok problem pijaće vode nije rešen.

“PESMA ZA MINISTRA”: Vulin se pojavio kod Sava centra, demonstranti ga dočekali OVIM SKANDIRANJEM (VIDEO)

“Ako je političarima koji zloupotrebljavaju svoje funkcije jedina sankcija eventualni pad sa vlasti, a ne i krivična odgovornost, onda će svaka sledeća vlast biti još bahatija, ohrabrena činjenicom da njeni prethodnici ni za šta nisu odgovarali”, dodao je Milan Pernat, a piše u saopštenju ove grupe.

HAOS U ŠAPCU: Snimak usijao društvene mreže, napali demonstrante, BAGEROM NALETELI NA LJUDE (VIDEO)