ŽRTVA MIKE ALEKSIĆA NAPALA DANIJELU ŠTAJNFELD? Glumica podelila uznemirujuću poruku na Instagramu (FOTO)

Sve iznela u javnost!

Printscreen

Danijela Štajnfeld optužila je kolegu Branislava Lečića za silovanje.

Međutim, Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu mlade glumice, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, kažu u tužilaštvu.

Danijela ne odustaje od svoje borbe i putem društvenih mreža osvešćuje čitavu javnost i podstiče žrtve zlostavljanja da progovore. No, mlada glumica redovno nailazi na neprijatnosti, a sad je “napadnuta” od strane druge žrtve.

Je l’ te nije sramota što si pljunula na sve nas koje su zaista prošle pakao zbog profesora glume? – podelila je Štajnfeldova poruku jedne devojke, te uz njene reči ispisala:

Kamen bačen prerano i u slepilu. Kad me žrtve pljuju što sam progovorila dok one ćute – istakla je Danijela.

Podsetimo, krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu na sednici veća održanoj dana 29. juna 2021. godine donelo je rešenje kojim je potvrdilo optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podignutu protiv okrivljenog Miroslava Aleksića kojem se stavlja na teret izvršenje više krivičnih dela silovanja u produženom trajanju, kao i više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje. Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke.

Devojka koja se obratila Danijeli Štajnfeld očito je bila jedna od žrtava Aleksića.