ŽURKA U PREKRŠAJNOM SUDU: Sudija dobila posao za stalno, pa lumpovala uz Šabanov hit (VIDEO)

"Hej, lepoto nad lepotom, kad te vidim, boli glava", pevala je Dragana Nikolić, sudija Prekršajnog suda u Vladičinom Hanu, i to u poslovnim prostorijama, a sve je snimila i "okačila" na Instagram. Glavobolju sada verovatno stvarno i ima zbog osuda koje su usledile nakon što je snimak dospeo u javnost.

printscreen/youtube.com/InfoVranjske

Video-snimak na kome sudija Nikolić, u društvu još dve žene i jednog muškarca, sudskog stražara, igra i peva, objavio je portal Infovranjske.rs, a u propratnom tekstu tvrde i da je klip nastao u vreme radnog vremena.

Dobila posao za stalno

Nikolić je za ovaj portal objasnila da je sa kolegama odlučila da proslavi to što je nakon tri godine rada dobila posao za stalno.

– Rešenje mi je lično uručio predsednik Suda. Izabrana sam na stalnu sudijsku funkciju sa ocenom “izuzetno uspešna”. Pred kraj radnog vremena pozvala sam sve zaposlene da proslavimo ovaj događaj. Kada je predsednik otišao, a posle radnog vremena, mi smo ostali da se proveselimo – rekla je za “Infovranjske” sudija Nikolić.

Ovaj slučaj komentarisali su i iz Ministarstva pravde.

– Svaki sudija mora da vodi računa o svom ponašanju i integritetu kako u sudnici, tako i u javnosti. Neprimereno ponašanje poput ovog urušava jednako i ugled celog suda i može stvoriti pogrešnu sliku i o drugim kolegama. Verujemo da će predsednik suda i Prekršajni apelacioni sud preduzeti odgovarajuće mere kako bi sve sudije koje rade pod njihovom nadležnošću predstavljale pravosuđe u skladu sa etičkim principima sudijske funkcije, i čiji će rad i ponašanje biti vredni poštovanja građana – rekli su iz Ministarstva pravde za “Kurir”.