ZVEZDE SU BILE ZA NAS: Najromantičnija priča koju ćete pročitati ove godine

Ponekad je čak i sudbini potrebno malo pomoći, a najbolji saveznik za njeno ostvarenje mogu biti upravo zvezde.

Promo Vulkan izdavaštvo

Najromantičnija priča koju ćete pročitati ove godine Zvezde su bile za nas je zabavna i neodoljiva, pisana za sve romantične duše. Uz čarobni dodir zvezdane prašine povešće vas u neverovatnu avanturu. Na vama je samo da se prepustite i uživate u čitanju!

Dvanaest godina nakon što su se poslednji put videli, Džastin (Strelac i ozbiljan skeptik) i Nik (Vodolija i iskren poklonik horoskopa), najbolji prijatelji iz detinjstva, slučajno se sreću. Naklonost iz detinjstva prerasta u pravu ljubav. Bar što se Džastin tiče… Kad sazna da Nik nijednu odluku ne donosi bez konsultacije sa zvezdama, ili bolje rečeno, na osnovu horoskopa iz omiljenog časopisa, odlučuje da njegov horoskop i sudbinu uzme u svoje ruke. Kako Nik nije jedina Vodolija koja donosi važne odluke prema zapisanom u zvezdama, doći će do mnogih peripetija, a najveći problem je taj što Nik baš i ne tumači horoskop onako kako ona želi.

Autorka ove briljantne ljubavne priče Mini Dark je u horoskopu Blizanac, a u podznaku Devica. Osim knjiga, voli društvene igre i štrikanje. Dok pije ruski čaj, trudi se da napiše roman kojim bi zabavila i sebe i verne čitaoce. Njen roman Zvezde su bile za nas možete pronaći u Vulkan izdavaštvu, kao i naslove sa sličnom tematikom, među kojima su Reci mi koji si znak Znak sudbineautorke Alesije de Luka.