5 znakova koji otkrivaju osobu koja je UBICA VAŠIH SNOVA: Prvi je vrlo podmukao!

Devojka
Pixabay.com

Sigurno ste to doživeli bar jednom u životu: uzbuđeni ste oko nečega i to kažete osobi za koju mislite da će vam biti podrška i radovati se s vama da biste na kraju otkrili da ona i nije baš toliko oduševljena. Čak se čini kao da pokušava vašu ushićenost da pretvori u ogorčenost.

 

Negativna osoba je “ubica” snova i ona vas može sprečiti da život živite punim plućima. Zapravo, zbog nje možda propuštate živeti vaš život iz snova. Ona vas može sputavati na sledećih pet načina.

Ona “hrani” vaše sumnje
Svako od nas se bori s tim malim glasom negde u glavi koji nam govori kako su snovi neostvarivi. S tim glasom se sigurno suočavate svakodnevno te se borite s njim kako biste uradili stvari koje želite u životu. Negativna osoba pojačava taj glas i uverava vas da vam taj glas govori istinu. Ona vaše sumnje čini stvarnima i radi na tome da ih prikaže u logičnom svetlu.

Ona potvrđuje vaše strahove
Poput sumnje, svako od nas se bori s nekim strahom. On je, u većini slučajeva, glavni razlog zbog kojeg ne živimo život punim plućima. Negativna osoba samo pojačava te strahove. Ona ih ističe, imenuje i daje im novu dimenziju.

Ona vas dekoncentriše
Kako biste živeli život punim plućima potrebno je biti neverovatno koncentrisan i ustrajan. To je “misija” koju treba da ispunjavate dan za danom. Negativna osoba će vas uvek pokušati dekoncentrisati i odvlačiti pažnju od ciljeva koje ste sebi zacrtali. Njen glavni prioritet je da vas obeshrabri i poljulja vaše samopouzdanje, jer je i ona sama takva.

Ona pogoršava nivo stresa
I sami ste svesni da stres uzrokuje mnogobrojne zdravstvene probleme. Negativna osoba samo pogoršava celu situaciju i dovodi vas do tačke u kojoj je količina stresa neizdrživa. U takvoj situaciji, što više pokušavate ublažite stres to ogorčeniji postajete prema ostvarivanja vaših snova.

Ona gleda samo sebe
Na kraju, negativne osobe manifestiraju samo stvari s kojima se one same bore. One su, blago rečeno, prestravljene. Boje se života, snova i, iznad svega, boje se da će ostati same. Način na koji se pokušavaju nositi s tim strahom je da vas pokušavaju “držati u šaci”. Vi morate učiniti ono što je dobro za vas i vaš život, a ne za nečiji drugi.