Ako ste u pravoj vezi, ove stvari NIKADA NEĆETE MORATI DA URADITE za partnera

veza
Pixabay.com

Iako se svaka veza razlikuje, postoje određene stvari koje nikada ne biste trebali raditi u vezi, ako je ona prava. Ako radite neke od sledećih stvari, vi jednostavno niste u vezi s pravom osobom i ona vas sigurno ne voli na iskren način.

 

Moliti partnera

Za pravu ljubav ne treba moliti. Prava ljubav teče prirodno i bez napora, poput mlaza vode. Možete se udaljiti od nje, ali ona će i dalje teći. Kada nekoga molite da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav kakvu želite, a očito je da od druge strane tražite nešto što vam ona ne može pružiti.

Menjati se zbog njega

Kada vas netko voli, onda on voli sve u vezi sa vama. Možda se neće uvek sa vama složiti, ali neće menjati ni način na koji se raspravlja s vama. Kada netko koga volite od vas traži da se menjate to je kao da traži da odete. Prava osoba ne traži idealnog partnera već nekoga tko joj odgovara.

Pregovarati sa njim

Veza nije utešna nagrada. Nikada ne biste trebali biti s nekim ko pregovara o njenim uslovima. Pregovori su za veze koje umiru. Pregovori su za parove koji bi radije bili zajedno (po bilo koju cenu) nego sami.

MOĆNI TOČAK FOKUSA: Ispunite ga i gledajte kako vam se sve želje ostvaruju

Pitati se o njemu

Nikada ne biste trebali biti nesigurni oko toga što partner misli o vama ili o tome kakve su njegove težnje u životu. On bi trebao biti otvoren oko stvari koje želi u životu, a ono što on želi trebalo bi uključivati ​​i vas. Misterioznost može biti zanimljiva i igrati važnu ulogu u procesu upoznavanja, ali vas dvoje ste trenutno daleko od toga. Vas dvoje se sada volite, a kada se dvoje voli tada ne bi trebalo biti misterioznosti na vidiku.

Plakati za njim

Suze nisu voda koja pomaže vezi da raste. Plakanje za nekim nije znak da trebate biti sa njim već da bi trebalo da ga ostavite. Veze se ne grade na besanim noćima punim plača već na danima kada ste sretniji nego ikad ranije u životu.

Lagati o njemu

Ako od ljudi do kojih vam je stalo krijete nešto o partneru, onda ste u pogrešnoj vezi. Ako se pretvarate da je on netko ko nije, u pogrešnoj ste vezi. Osoba sa kojom vam je suđeno da budete je osoba koju ne možete sakriti, čak i kada pokušavate. O toj osobi pričate svima, jer je ona vrlo važan deo vašeg života. Čak i ako je ne spominjete, vi razmišljate o njoj.