AMERIKANKA SMRŠALA 60 KILOGRAMA: Godinama trpela uvrede, a danas je prava lepotica (FOTO)

Ova hrabra žena je posle užasnih uvreda na račun izgleda rešila da napravi zaokret u svom životu.

pixabay.com

Alvina Rejne (32) iz Pensilvanije bila je gojazna, a dečko je vređao i maltretirao zbog izgleda.

Morala je da kupuje mušku odeću jer u žensku nije mogla da uđe, a u jednom trenutku imala je preko 120 kilograma. Dnevno je unosila 5.000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica punih šećera, kao i razne grickalice.

Kada ju je tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da život okrene iz korena i raskine vezu sa nasilnikom.

– Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću da smršam, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram da raskinem s njim – govori Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

– Imala sam visok pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade teskobe i panike – priznala je i dodala:

– Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako da sam unos ugljeno hidrata smanjila na minimum. Kad god mi je postalo teško, setila sam se rečenice: “Niko te neće hteti takvu” i to bi mi dalo podsticaj da budem istrajna pokažem mu da greši – kaže Alvina.

Ona je uz pomoć ove ketogene dijete smršala 60 kilograma. Danas izgleda bolje nego ikada.

– Srela sam majku bivšeg dečka nakon što sam smršala, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Ubrzo me je pozvao, pokušavajući da me ubedi da se pomirimo – govori Alvina dodajući da je trenutno jako srećna u braku sa sadašnjim suprugom koji je ceni i voli.

Alvina danas ima svoj Jutjub kanal putem kojeg pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

– Želim da znaju da mogu početi ispočetka i da mogu preuzeti kontrolu nad svojim telom. Želim da im dam nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imali, uvek mogu početi da grade bolju budućnost – zaključuje.