BIĆE VAM POTREBNE POSLE PRAZNIKA: Brze i jednostavne vežbe koje garantuju RAVAN STOMAK (VIDEO)

Iako su nam praznici definitivno omiljeni period u godini, oni sa sobom nose i mnoštvo “grehova” u vidu omiljene hrane, a samim tim i par kilograma viška. Kako biste ipak zadržali željenu težinu, trebalo bi da budete umereni kada je hrana u pitanju, ali i da odaberete nekoliko vežbi, koje će vam pomoći da zadržite vitku liniju i tokom praznika.

pixabay.com

Čini se da je stomak područje koje neuporedivo brže nakuplja masne naslage od bilo koje druge regije na našem telu, zato je neophodno da tokom praznika u svoju fitness rutinu uvedete i par specifikovanih vežbi za područje stomaka. Iako se na fitness podvige odlučujemo uglavnom zbog izgleda, tokom praznika imaćemo i višak pozitivne energije, što nas posebno raduje,

Kako bi vežbe za stomak imale i dodatan učinak, veoma je važno da se odmah nakon praznika podvrgnete određenoj vrsti detoxa i popijete napitak koji će pročistiti vaš organizam, ali i nekoliko dana svoj meni prilagodite nešto laganijoj i zdravijoj hrani.

Kako bismo vam pomogle da eliminišete višak prazničnih naslaga sa regije stomaka, izdvojile smo za vas video sa treningom, koji će vaš stomak zadržati ravnim, dokle god vežbate i birate laganiju ishranu.