Čaj ‘iz naroda’ LEČI NEPLODNOST!

Ako želite da pokušate alternativno, isprobajte delotvornost biljke po imenu 'macina trava' ili 'očajnica', koja, kako kažu, uspostavlja hormonsku ravnotežu i na taj način dovodi do tako željene trudnoće.

Ovi recepti mnogima su pomogli:

Prva varijanta – čaj se pravi tako što se jedna kafena kašika osušene biljke prelije sa dva decilitra vrele vode i ostavi da odstoji pet minuta. Zatim se procedi i pije više puta tokom dana. Čaj se pije najmanje tri meseca, s prekidima u toku menstruacije. Po začeću treba prestati s konzumiranjem. Da bi se ublažio opor ukus, može se zasladiti medom, ali delotvorniji je bez zaslađivanja.

Druga varijanta – u dva i po decilitra hladne vode potopi se supena kašika macine trave i stavi da proključa. Kada provri, skloni se sa šporeta, poklopi i ostavi da odstoji sat vremena. Nakon toga se procedi i pije, u tri do četiri doze.

Čaj mora da se pije redovno, najmanje mesec dana, mada se očekivani rezultat ispoljava tek nakon dva do tri meseca. Posle tri meseca treba napraviti četvoronedeljnu pauzu, jer kod nekih osoba preterana upotreba ovog napitka može dovesti do pojave povišenog krvnog pritiska.

Macina trava (Marrubium vulgare), poznata i kao očajnica, veoma je cenjena u narodnoj medicini i vekovima se uspešno koristi za održavanje retroproduktivnog zdravlja žene.

Ova biljka, naravno, ne može da reši probleme ukoliko u osnovi postoji neko oboljenje, ali je u stanju, tvrde dobro upućeni, da normalizuje lučenje polnih hormona i na taj način stabilizuje funkcionisanje reproduktivnih organa.

 loading...