ČUDA POD OSTROGOM, mala Vera PROGLEDALA: Sve je promenio san u kome su joj ANĐELI pomogli

Manastir ostrog
Wikipedia.org

Vera je rođena 1960. godine kao četvrto, neplanirano i neželjeno dijete u porodici iz Subotice. Otac je novorođenu ostavio na pruzi želeći njenu smrt. Ali, dobri čovek po imenu Branko čuo je njen plač i spasio je. Branko i njegova supruga Nada potom su usvojili devojčicu.

 

Nakon dva meseca, primetili su da malena ima problem s vidom. Odveli su je doktoru koji je potvrdio njihove sumnje. Potom su je vodili i po bolnicama, ali lekari nisu imali lek za njenu bolest.

Nakon nekog vremena odlučili su da devojčicu odvedu u manastir Ostrog, čuvši da su ljudi tamo doživeli čudesna oporavljanja od različitih tegoba. Tamo su se duhovnici molili nad njom, udelivali joj blagoslove i prizivali ozdravljenje.

PRIČA O ČOVEKU I LEPTIRU: Ako poslušate ovaj savet, prebrodićete SVAKI IZAZOV

Jedne noći Vera je usnula anđela koji ju je pozvao k sebi. Devojčica se prenula iz sna, otvorila oči i, kako kažu, vrisnula ugledavši svetlost.

Nakon toga, ostala je s roditeljima još nekoliko dana u manastiru tokom kojih je najprije počela, kao kroz maglu, nazirati senke i obrise, da bi na kraju skroz progledala.