ČUDOTVORNA DIJETA: Za samo OSAM SATI izgubićete ČETIRI KILOGRAMA

Stomak Mršavljenje
Pixabay.com

Da li ste nekada čuli za dijetu od osam sati? Jednostavno, dozvoljeno vam je da jedete sve, ali samo ukoliko jedete tokom osam sati u toku dana!

 

Na prvi pogled vrlo jednostavno, ali nije baš tako. Postoje neka pravila koja je neophodno poštovati da bi rezultati bili vidljivi.

Na prvom mestu neophodno je jesti samo osam sati u toku dana, a ostalih 16 dozvoljeno je piti samo vodu ili biljne čajeve, a dozvoljena je i nezaslađena limunada u tom periodu. Stručnjaci savetuju da tih osam sati bude u periodu od 9 do 17 časova, ukoliko je moguće, jer rezultati pokazuju da su tada rezultati nabolji.

No, svi znamo da urbani način života gotovo da ne dozvoljava ishranu u ovo doba, uzevši u obzir da je radno vreme upravo od 9 do 17 časova, zato su moguća odstupanja. Optimalno vreme je od 8 ujutru do 19 časova.

Naravno, u tom periodu treba jesti, ali samo osam sati u toku dana. I ono što je još važnije, dijeta osam sati podrazumeva da tih osam sati ne moraju biti u isto doba dana svakoga dana.

Recimo, tokom radnih dana može biti u periodu od 8 do 16, a u dane vikenda od 11 do 19 časova. Ali, najvažnije je nakon toga ne unositi ništa osim tečnosti ( voda, biljni čaj, blaga limunada i sve naravno bez šećera ). I ne zaboravite, razmak između glavnih obroka mora biti četiri sata.

Ono što će vas posebno oduševiti jeste jelovnik, a pravilo je jednostavno: sve je dozvoljeno. Naime, jelovnik podrazumeva zaista sve namirnice, ali samo ukoliko ih jedete u određeno vreme. Međutim, iako su dozvoljene sve namirnice, valjalo bi biti obazriv i pokušati sa unosom zdravijih namirnica.