OVO je TAČAN TRENUTAK kada se sve ŽELJE OSTVARUJU: Morate da ZABORAVITE na potrebu!

svemir
Pixabay.com

Jeste li primetili da se dobre stvari događaju u vašem životu neočekivano?

 

Veliku prednost ste stekli kada ste prestali da težite prema cilju i razmišljate o nečemu u što ste uložili veliki trud. Dobre stvari često dolaze kada ljudi zaborave na potrebu sticanja onoga što žele.  Takvo iskustvo doživljavate kada ste okupirani s delatnostima koje nisu povezane s vašim ciljem.

Osobe sa OVIM SLOVOM na dlanu su VEOMA POSEBNE, da li ste među njima?

Možda nameštate krevet ili šetate svog psa kad odjednom shvatite kako da rešite problem.

U tom trenutku može vam se činiti čudno što odjednom znate rešenje problema budući da ste okupirani sasvim drugim problemom, ali na sličan način pisci i umetnici često dođu do svojih najboljih ideja.

Kada imate posla s Zakonom privlačnosti, formulisaćete svoj cilj ili nameru i zamisliti kako ostatak prepuštate svemiru. Međutim, ako nastavite grčevito misliti na svoj cilj i mučite se kako bi došlo do njegovog ostvarenja, svemir će vam poslati više mogućnosti za nastavak mučenja.

 
Fokusirajte se na svoju nameru, predajte je večnoj energiji svemira. Nećete biti vezani za želju; dakle, automatski ćete biti u boljem položaju za primanje. Ponekad ćete se fokusirati na privlačenje prekrasnog odnosa, posla, novca ili dobrog zdravlja, ali nešto će vas omesti.

Baš poput onih trenutaka kada se ideje i rešenja neočekivano pojavljuju, iznenada će vam se ostvariti željeno. Možda ćete opisati situaciju svojim prijateljima kao ironičnu, budući da ste prestali da budete vezani za postizanje cilja.

SVAKA ŽELJA može da se OSTVARI ako dostignete OVO STANJE UMA i naučite da ‘imitirate’ STVARNOST!

Situacije u kojima izgleda kao da svemir ne reaguje na tuđe želje, uprkos tome što pokušavate da privučete rezultate, javljaju se zbog njihovih misli i stvorene energije. Ako očajavate u želji da imate nešto, vi ste u stanju potrebe. Dakle, umesto da postanete uspešni vi ostajete u stanju potrebe.

Svemir prima vašu energiju potrebe i pristojno vam šalje još više takve energije, jer je programiran da dostavi vaš primarni fokus. Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe.

Ukoliko želite da Zakon privlačnosti funkcioniše, usredsredite se na svoje namere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili treba da otpuste. Kada to učinite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.