Gubila je 700 grama nedeljno: Posle 15 meseci rezultati dijete su zapanjujući

Majka dvoje dece, koja je izgubila neverovatnih 55 kg za samo 15 meseci, podelila je tajne svog uspeha.

Foto: screenshot/instgaram.com/cic_good_life

Sisili Gudvin (27) iz Velike Britanije pila je 10 kafa dnevno i redovno je uživala u hrani iz KFC-a, što je dovelo do toga da stigne do 128 kg.

Ali nakon što je promenila svoj režim ishrane i vežbanja, transformisala se iznutra i spolja.

– Izgubila sam 55 kg tako što sam u proseku mršavila 700 g nedeljno. Mnogi ljudi ciljaju na 2 kg, ali meni to jednostavno nije uspelo. Odlučila sam da zauzmem umeren i opušten pristup svom gubitku težine i to je uspelo – rekla je Sisili.

Sisili je rekla da nije prestala da izlazi na večeru ili da jede čokoladu. Imala je “toksičnu vezu” sa hranom godinama i uvek je imala problema sa gubitkom težine, uprkos tome što je pokušavala bezbroj dijeta svake godine.

– Nije me bilo briga da li jedem zdravo, jer mi se činilo da to nije važno. Mislim da je tu počeo veliki deo mojih zdravstvenih problema – rekla je ona za FEMAIL.

Ona je rekla da je gubitak težine bio težak, ali da je najteži bio trud da ne povrati te kilograme.

– Popijte tri litre vode, napravite 10.000 koraka, uživajte u smutijima s voćem, uradite 100 čučnjeva (ako možete) i spremite obroke u zamrzivač – poručuje.

U tipičnom danu, Sisili za doručak pije smuti, ruča punjene pečurke, a večera pečenu piletinu s povrćem. Za užinu jede čokoladu sa čia semenkama ili zdrave mafine.