“HOĆU DA ŽIVIM BOLJE”: Projekat “Program emocionalnog razvoja građana Srbije”

Projekat “Program emocionalnog razvoja građana Srbije” u organizaciji Centra za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja, prvi će upoznati građani Smederevske Palanke.

Šetnja
Pixabay.com

Interaktivno predavanje i radionica pod nazivom “Hoću da živim bolje” održaće se 18.06. od 18h u Narodnom muzeju Smederevske Palanke.

Program obuhvata predavanje o unutrašnjim resursima, načinima njihovog korišćenja i postavljanja ciljeva, nakon čega sledi iskustvena radionica kroz upitnike, tehnike i strategije za uspostavljanje boljeg i kvalitetnijeg života.

Uz osveženje i tople napitke sugrađani će imati priliku da razgovaraju sa predavačima o svojim potrebama, istaknu predloge za buduće radionice i pruže povratnu informaciju o događaju kojem su prisustvovali.

Ove radionice održavale su se jednom mesečno u beogradskim opštinama, Go Vračar,  Go Savski Venac, a njima će se uskoro pridružiti GO Zemun, Zvezdara i druge.

Gradska opština Smederevska Palanka prepoznala je važnost i potrebu pružanja podrške narodu u pravcu emocionalnog razvoja, redukcije stresa, jačanja psihološkog imuniteta. a naročito sada, u vreme uzdrmano COVID-om 19.