IMATE LI ŠESTO ČULO? Šest SIGURNIH ZNAKOVA da ste obdareni nekom vrstom VIDOVITOSTI

Kosmos
Pixabay.com

Većini se dogodilo da bar jednom dožive nešto nalik telepatiji ili vidovitosti, no nekima se to događa daleko češće. Ovo je šest znakova koji pokazuju da vas je priroda obdarila, nazovite to kako vam paše – dobrom intuicijom, šestim čulom ili vidovitošću.

 

1. Predosetite da će telefon zazvoniti i znate ko zove

Ali, ovo se računa samo u slučaju ako se radi o osobi s kojom se dugo niste čuli. Pogotovo ako se slična situacija događa često.

2. Osećate kada je neko ko vam je jako blizak u nevolji

Ovde nije reč o običnoj brizi koji roditelji imaju za svoje dete i bliske osobe, nego o jakom osećaju da se nešto loše dogodilo što se na kraju pokaže ispravnim.

Ovakvi slučajevi su zabieženi između roditelja i dece, supružnika, rođaka i naravno blizanaca.

3. Mesto na kom nikada pre niste bili vam je potpuno poznato

Ako vam se događa da dođete u kuću u kojoj nikad pre niste bili, a sve vam deluje poznato, čak i sitni detalji te znate šta se gde nalazi – možda ste vidoviti.

4. Imate snove koji se ostvaruju

Ako često sanjate snove o sebi i bliskim ljudima, pa čak i svetu, koji se ostvaruju to bi mogao da bude dokaz da ste vidoviti.

Proročki snovi su, navodno, drugačiji od običnih snova, lucidniji su, detaljniji i uverljiviji.

AKO VAS BOLI ONO ŠTO JE BILO, pročitajte OVO! Prošlost je da se uči, ne da je vučete sa sobom!

5. Dodir je dovoljan da osetite i saznate neke detalje o stvari i osobi

Već nakon rukovanja s nepoznatom osobom znate neke detalje o njoj, poput toga odakle je, kakva je i šta radi, a događa vam se i da kad dodirnete neki predmet znate kome je pripadao i njegovu prošlost?

Iako postoji mogućnost da ste samo jako pronicljivi, postoji i šansa da imate posebnu moć ektrasenzitivne percepcije i vidovitosti.

6. Redovno govorite svojim prijateljima šta će se dogoditi i to se zaista dogodi

Kada dobro poznajete neku osobu i njene navike, nije neko veliko čudo ako vidite šta bi moglo da joj se dogodi. Ali, ako se događa da imate snažan osećaj da će se nešto potpuno neočekivano dogoditi bliskim osobama i to se zaista dogodi – to bi mogao da bude znak vidovitosti, piše 4dportal.com.