Jutro počnite porcijom zdravlja: Doručak sa ovsenim pahuljicama čisti creva i podmlađuje kožu

Ako niste zadovoljni svojim izgledom ili jednostavno imate problema sa digestivnim traktom, onda je ovo recept za vas, a pritom možete i da se otarasite viška kilograma.

Ljudi često ugrožavaju zdravlje nekvalitetnom, a ponekad i štetnom hranom i zaboravljaju na činjenicu da se zdravlje i mladost teško vraćaju. Zato je veoma važno da s vremena na vreme sprovodite čišćenje jetre i creva od toksina, koji stvaraju deponiju u našem organizmu. Ako niste zadovoljni svojim izgledom ili jednostavno imate problema sa digestivnim traktom, onda je ovo recept za vas! Evo kako da očistite svoja creva i da poboljšate izgled svoje kože uz ovaj jednostavan recept, piše „uspesnazena.com”.

Potrebno vam je: 5 kašika ovsenih pahuljica, 5 kašika vode, 5 kašika mleka ili jogurta, 5 komada koštunjavog voća (lešnici, bademi, orasi..), 1 kašičica meda

Priprema:
– Ovsene pahuljice zalijte hladnom prokuvanom vodom na 15-20 minuta.
– Dodajte mleko (jogurt), med i koštunjavo voće i promešajte. Konzumirajte ujutru na prazan stomak. Jedite polako i sve temeljno sažvaćite. Ovakav doručak treba da jedete mesec dana.

Čišćenje creva na ovaj način pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine. Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, vec lepše i mlađe.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja obroka sa pahuljicama ujutru poželjno je da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata (ni kafa, ni čaj), a ne zaboravite da unosite tečnost u organizam – minimum 2l dnevno. Najbolje je da pijete vodu i zeleni čaj.

Ten kože lica, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će se polako “istopiti”. Nema negativnih efekata.

Umivanje ovsenim pahuljicama

Svakodnevno umivanje ovsenim pahuljicama pomaže da se ukloni ne samo masni sjaj kože, akne i sitne bore, nego će da učini vašu kožu glatkom i baršunastom.

Inače, jednom ili dva puta godišnje lekari ruske alternativne medicine toplo preporučuju “generalno” čišćenje celog organizma od toksina.