KADA DUŠA HOĆE DA PREPUKNE! Pet SIGURNIH pokazatelja da se GUŠITE u sopstvenom životu!

Žena
Pixabay.com

Možda je vreme da razmislimo o našim prioritetima i ciljevima i da preispitamo trenutni način života.

 

Ponekad uz rast dolazi i određena patnja. Patnja poziva na rast. Verovatno toga niste svesni, ali ovo su 5 znakova koji pokazuju da ste prerasli okvire vlastitog života:

1. Ne uživate ​​u životu (na isti način kao pre).

Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna da krenete dalje u životu. Možda je vreme da razmislite o svojim prioritetima i ciljevima i da preispitate vaš trenutni način života.

2. Ponašate se pomalo autodestruktivno.

U pokušaju rešavanja frustracije, ljutnje i stresa, možda ćete se uhvatiti kako gušite svoja osećanja autodestruktivnim ponašanjem. Ukoliko izbegavate probleme, to su jaki signali da je vreme za ozbiljne promene.

3. Vaša prijateljstva kao da ne napreduju.

Način na koji vidite svoje prijatelje i partnere može se menjati. Vi ih jednostavno ne vidite na isti način. Nekada ste se mogli pouzdati u njih, a sada osećate kao da su osobe s kojima ne želite da razgovarate. To je još jedan znak da ste prerasli okvire sopstvenog života. Možda je došlo vreme da se pokrenete, da učinite nešto što volite i upoznate nove ljude.

Neverovatnih 20 saveta: Poslušajte ih i promenite ŽIVOT IZ KORENA

4. Ne zadovoljava vas dosadašnji način provođenja vremena.

U jednom trenutku u vašem životu, mogli ste lagodno da napravite činiju kokica i uživate gledajući serije, ali te stvari su se možda promenile? To vas više ne zadovoljava i nije vam zabavno? Možda je vreme da nađete dublje zanimacije i neke nove osobe.

5. Društvo počinje da vam  izgleda besmisleno.

Ovo je jedna od najtežih stvari. Kada društvo počne da vam izgleda kao neka velika igra, to je znak da vaša duša nije samo prerasla okvire vašeg života, već i okvire vaše kulture. Možda je vreme da razmislite o svom položaju u društvu i o tome šta biste mogli da učinite da stvari postanu bolje.

“Svaki korak napred znači kidanje sebe iz materinske utrobe nesvesnosti u kojoj masa ljudi prebiva.” – Carl Jung