Martini se prvi anđeo javio NA OVAJ NAČIN, i od tada joj je život PROMENJEN IZ KORENA

Anđeo
Pixabay.com

Poznati kao čuvari i vesnici ljubavi, anđeli su uvek tu da nas usmere i pokažu pravi put. Međutim, postoje ljudi koji mogu da komuniciraju sa njima, poput "šaptačice anđelima" Martine Tišljar Delić...

 

Martina Tišljar Delić je iz korena promenila svoj život kada je shvatila da može da komunicira sa anđelima. Naime, zagrebačka ekonomistkinja koju danas nazivaju šaptačicom anđelima radila je 10 godina u struci, ali Martina prihvata otkaz kao znak da se u potpunosti posveti putu koji su joj pokazali anđeli.

Iako su anđeli već u početku naših susreta najavljivali moje nastupe u javnosti tako što su mi pokazivali dvorane pune ljudi, ja sam bila previše paralizovana strahovima i nedostatkom samopouzdanja da bih tako nešto prihvatila. Trebalo mi je oko četiri godine nakon prvog susreta da se usudim da svoja iskustva podelim sa svetom i da to postane moja stvarnost.

Počela sam da organizujem prve radionice na kojima mi nije bilo najlagodnije da pričam kako komuniciram sa anđelima, a danas su iza mene uspešne Anđeoske konferencije na kojima je prisustvovalo više od 100 ljudi, kao i brojna predavanja na kojima sam prenosila priču o itekako mogućem i stvarnom prijateljstvu s anđelima.

Moj prvi susret s anđelom dogodio se slučajno, pre desetak godina u mojoj spavaćoj sobi. Odmalena sam verovala u njihovo postojanje i osećala prisustvo “nečega”, ali nikad kao tada. Spremala sam se na spavanje kad se u jednom trenutku sve oko mene počelo menjati, zidovi su nestali, sve se proširilo, promenile su se boje. U prvi mah me uhvatio strah pa sam automatski počela da se molim, a onda se pojavio veliki anđeo u bleštavom svetlu sa mačem u ruci i sav strah je nestao.

Bila je to vizija, bez poruke. Naknadno sam saznala da je to bio arhanđel Mihael. Tri sam dana bila u stanju proširene svesti, sve je bilo lepše, snažnije, životnije, osećala sam lakoću postojanja, strast prema životu, veliku radost, gotovo euforiju, čak su mi i boje izgledale jarkije. Sve je imalo nekog smisla, nisam imala pitanja, jednostavno sam uživala u svemu što jesam i svemu što jeste. Međutim, nešto kasnije počela sam da sumnjam u svoj zdrav razum jer nije baš najlakša stvar na svetu prihvatiti da ti se u sobi pojavi anđeo.

Iako nisam mislila da ću to ikome ispričati, svoj sam susret prepričala sada pokojnom prijatelju koji je bio psiholog, jedna od rigidnijih osoba koje sam poznavala. Potpuno me iznenadilo njegovo oduševljenje i bio mi je velika podrška. Osim njegove podrške, u moj su život počeli da ulaze različiti ljudi, situacije i knjige putem kojih sam saznala da u tome nisam sama.

Nakon prve vizije, usledile su druge, arhanđela Gabrijela, ličnog anđela čuvara Skarabeja, Leonore, Jozefine… Najčešće ih vidim kao svetlost, ona se otvara, preliva i uvek je snažna. Toliko su lepi da nema dovoljno reči da ih opišem.

Androgini su, neki se pojave s krilima, neki ne, iako ja verujem da imaju krila kako bi nas mogli bolje da zagrle. Osećam njihove dodire, prisustvo, čujem ih. Njihove su poruke vrlo specifične, ali ponekad nam ne moraju odmah biti jasne. Na primer, jednom mi je anđeo rekao da ne žurim kući pa sam odložila kretanje, a onda me je zaustavila policija zbog prebrze vožnje. Srećom, prošla sam uz opomenu, a onda sam se nasmejala i zamolila anđele da drugi put kažu: “Vozi polako!”, puno je jasnije.

Anđeli su čuvari života i vesnici ljubavi

Ponekad daju vrlo specifična uputstva šta neko može učiniti da bi poboljšao svoj život, a ponekad su poruke uopštene. Ima situacija u koje se neće mešati, to su one u kojima treba da budemo  sami kako bismo sazreli, ali kada nam je ugrožen život, a nije vreme da napustimo Zemlju, umešaće se, a da to od njih i ne tražimo.

Moja komunikacija s anđelima došla je spontano, a najčešće se odvija kroz pisanje. Imala sam običaj da zapisujem poruke koje sam dobila od svog anđela čuvara, ali jednog dana sam počela da pišem pitanja i dobijam odgovore. Iznenadili su me odgovori koji su bili puni strpljenja i ljubavi, jednostavni, a ujedno mudri, a ja tada nisam bila nijedno od toga.

Zašto se arhanđel Mihael meni pojavio tog dana ne znam, ali drago mi je da je tako jer sam nakon toga doživela duboku i vidljivu promenu. Postala sam “mekša”, nežnija, mirnija. Valjda su upravo zato moji bližnji tako lako prihvatili da su za to zaslužni anđeli jer “ko bi drugi na mene mogao imati tako snažan uticaj”. Pre toga sam bila dosta rigidna, tvrdoglava, nasilna. S anđelima se sve to počelo polako da se menja. Pomogli su mi da poboljšam svoj život na raznim nivoima, da zavolim sebe, otkrijem svoje talente i vrednosti. Pomogli su mi da probudim hrabrost i živim autentično.

Svemu tome prethodio je potpuno drugačiji život. Gotovo petnaest godina radila sam u maloprodaji i veleprodaji, na različitim pozicijama, ali se nisam osećala ispunjeno. Osećala sam da je nešto drugo za mene, ali nisam znala šta. Kao i sve drugo, i to se dogodilo spontano. Na poslu mi nisu produžili ugovor, a ja sam osetila radost i olakšanje. Već tada sam uveliko komunicirala sa anđelima i često mi je bilo teško da balansiram između ta dva života.

U jednom sam razdoblju gotovo i odustala, poželela sam da budem “normalna” jer sam u nekim situacijama videla i osećala više, a nisam znala kako da objasnim šefovima iz kojeg sam izvora dobila informaciju. Nije baš uverljivo kad nekome kažete da bi bilo bolje učiniti nešto drugo jer imate snažan osećaj da je to ispravno. Nakon otkaza, više sam se posvetila svom udruženju Novo Sunce, počela sam da vodim radionice i pomažem ljudima da čuju poruke svojih anđela, edukovala sam se u drugom pravcu i učila različite tehnike, poput meni omiljene tehnike emocionalne slobode (EFT).

Osim što su mi anđeli dali smernice kako da poboljšam svoj život i pružali mi snagu kada mi je bila potrebna, najavili su mi i susret sa budućim suprugom. Rekli su mi da ću upoznati osobu koja je “noge” pa sam prvo pomislila na čoveka koga sam nedavno upoznala, a trenirao je borilačku veštinu koja se bazira na nogama, međutim ispostavilo se da me taj muškarac nije zanimao.

Tek nakon trećeg susreta sa sadašnjim suprugom primetila sam da šepa. Poruke sam se setila tek kasnije. Pre pet godina dobili smo svog anđela, sina koji je zbog mog lepog prijateljstva s arhanđelom Mihaelom postao njegov imenjak.