MOĆNI DETOKS NAPITAK: Da se zauvek rešite CELULITA, treba da pijete OVO

Najveći ženski problemi, celulit i višak kilograma mogu se očistiti samo jednim napitkom, koji će ubrzati metabolizam i procese topljenja viška masti

Sok Napitak Smuti
Pixabay.com

Unošenje tečnosti glavni je činilac gubitka kilograma i rešavanja pomorandžine kore, posebno ukoliko tečnost unosite u obliku detoks napitaka.

Detoks napitci su odlični jer im je učinak brz, a vrlo su jednostavni za pripremanje u našoj kuhinji.  Osim što će pomoći da se organizam očisti iznutra, a na koži će se odmah primeti promena, odnosno posle detoksa koža će biti blistava i zategnuta.

Ovo je jedan d najpopularnijih detoks napitaka, a popularan je upravo zbog svoje učinkovitosti. Celer obiluje vlaknima, mineralima magnezijumom i fosforom, vitaminima,K, B i C. Izuzetno je dobar za zdravlje, ima antiupalno dejstvo, čuva srce i krvne sudove, bubrege, a pomaže u snižavanju visokog krvnog pritiska, povećava plodnost i vraća energiju.

Sastojci za pripremu:

  • 3 stabljike celera
  • 200 mililitara vode

Priprema:

Napitak se može napraviti u sokovniku ili u blenderu. Preporučuje se sokovnik, ali i iz blendera će poslužiti svrsi. Ako se ne može dovoljno usitniti u blenderu, napitak se može procediti kroz gazu i potom razblažiti dodatnom vodom.  Preporučuje se da se konzumira svako jutro na prazan stomak.